Pennut ovat jo kaikki muuttaneet omiin koteihinsa. Kille muutti Turkuun ja tottelee nykyään nimeä Peetu. Albert lähti Helsinkiä valloittamaan ja koko nimilitania on Urho Kaleva Albert Järvinen Koiranpentu. :-) Tuttavallisesti Urho. Nikkelbyy jäi ihan tähän meidän lähelle Eurajoelle ja tottelee nimeä Max. Maxilla on kaverina sekarotuinen mäyräkoira-herra Pyry 8v. Tänne kotopiiriin jäi eloamme rikastuttamaan tuo ainokainen narttupentu joka jäi sijoitukseen siskolleni Helille. Fiina nimi vaihtui tytöllä Diivaksi vaikka minä kyllä luonteen perusteella kutsun välillä Diiva-Justiinaksi..

Tässä muutama kuva pennuista ennen luovutusta.

Poseerauskuvat käytiin ottamassa pentujen mummulassa eli Mayan kasvattajan luona. Pennut saivat samalla totutella autoiluun.

Peetu

 

Max

 

Urho

 

Diiva-Justiina

 

Koko pesue :-)

 

Ja sitten kokoelma sekalaisia pihalla temmellys kuvia

 

On nämä muutkin koirat täällä edelleen hyvissä voimissa.

Hevistä ei kuvaa löytynytkään, se on tainnut keskittyä sisiliskojen pyydystykseen aina kun minä olen heilunut kameran kanssa. :-) Mayasta ei kuvia ole viitsinyt ottaakaan.. pennut vei karvat ja lihat päältä aika hyvin. Nyt tosin alkaa jo olemaan hyvässä kuosissa ja ruoka maistuu vähän turhankin hyvin.

 

Jotain pieniä näyttelysuunnitelmiakin on mutta katsotaan nyt rauhassa mihin tästä suunnataan ja koska.