Tänään se sitten tapahtui! Kävimme Helin kanssa Vihdissä ja mukanamme tuli 11-vuotias suomenhevostamma Vikuleena. Heli oli ollut yhteydessä myyjään ja olimme hieroneet kauppoja jo aikaisemmin ja ensin näytti siltä että näinköhän tämä onnistuu mutta viime tiistaina minun piti vain soittaa hieman lisätietoja ja kysellä mitä Heli mahdollisesti ei ollut huomannut kysyä ja puhelun päättyessä olikin kaupat sitten sovittu.:-D Ja koska toimivaa kameraa ei edelleenkään ole niin kuvia löytyy vain sukupostista. Tästä tamman tietoihin sukupostiin 

Tamma tuntuu olevan todella kiltti ja rauhallinen. Ei paljoa kuljetuksesta stressannut ja heti ainakin näytti ruoka maistuvan uudessa kotitallissa Lapissa. Tamma on kantavana oriista Linkker mutta varsa ei kuulu kauppaan. Varsa jää myyjälle jotta meillä ei sitten heti ole kahta omaa... Jos varsasta tulee yhtään isänsä näköinen niin voipi olla että myöhemmin harmittaa että halusimme vain tamman. Tästä Linkkerin tietoihin. Varsan pitäisi syntyä huhtikuun alkupuolella eli ei niin kauhean kauan tarvitse odotella!:-)) Masukin on jo kivasti pyöristynyt..

Tamma on meille erityinen siitä syystä että emän puolen suvussa on Raumalaisia kasvatteja ja suvussa oleva Soinnukas on Raumalaisen Lauri Helon kasvatti ja hänen tallissaan minä olen joskus 6-vuotiaana päässyt ekaa kertaa harjaamaan hevosta. Siitä se heppaharrastus sitten lähti..