Tänä viikonloppuna on koirien kanssa ainakin ulkoiltu paljon. Molemmat ovat olleet sisällä aivan 'raatoja', Hevi nojatuolin takana ja Rokki sohvalla tai työhuoneen paljaalla lattialla. Eilen jo käytiin kunnon lenkeillä ja tänä aamuna koirat eivät pitäneet mitään kiirettä heräämisen kanssa..Onneksi!:-) Tänään sentään tajusin ottaa kamerankin mukaan.

Heville täytyy soittaa huomenna heti ensitöiksi eläinlääkäri. Molemmat silmät ovat uudestaan ärtyneet. 10 päivän tippakuuri loppui muutama päivä sitten ja luulin ensin että se auttaa mutta nyt silmät näyttävät minun mielestäni vielä huonommilta. En ole uskaltanut jatkaa tippojen laittamista ennen kuin käydään eläinlääkärille näyttämässä. Nyt ollaan vaan putsattu silmävedellä ja vahdittu ettei Hevi kauheasti raavi niitä.

Mutta tässä viikonlopun kuvasatoa.

213493.jpg

Tottakai sitä pitää yksi kurarännikin löytää...

213496.jpg

Ja IISO lätäkkö...

213497.jpg

Saas nähdä koska Rokki uskaltautuu oikeasti uimaan.. Rokki vaan kahlailee vedessä mutta ei mene edes kepin perässä niin syvälle että oikeasti uisi.

213502.jpg

Rokki the Linssilude!;-D

213507.jpg

213510.jpg

Tämä kuva on harvinaisuus!! Kovin montaa kertaa nämä elohiiret eivät samassa kuvassa poseeraa näin nätisti ilman asettelua!

213530.jpg

213520.jpg