Taas meni lauantai päivä aivan liian nopsaan.....:-/ Ensimmäiseksi piti hakea synttärilahja Samin luokkakaverille ja Samin polkupyörään uudet polkimet. Liukkaat kelit kun on niin poika oli kaatunut eilen kotimatkalla ja poljin halki.. samoihin aikoihin muuten kun Heli ajoi kolarin! Onneksi Helillä on WW ransu niin siihen ei isoja kolhuja tullut mutta vastapuolen Mazda 626 kärsikin sitten hieman enemmän. Tästä kolarista virisi keskustelu täällä meillä että noilla sivuteillä pitäisi olla kolmiot! Tosin Heli oli tällä kertaa se joka tuli oikealta ilman kolmiota mutta minulla on kyllä monta kertaa ollut myös kolari lähellä kun joltain sivutieltä on auto pölähtänyt nenän eteen. Kun olisi edes näkyvyyttä mutta joiltain teiltä autot tulee kyllä niin puskan takaa että melkein tarttis pysähtyä ja käydä katsomassa onko autoa näköpiirissä ja sitten loikata takaisin autoon ja kaasutella tiehensä... Minun mielestäni olisi noilla koululaisillakin turvallisempaa pyöräillä kun sivuteiltä olisi kolmiot. Aika harva kuitenkaan jarruttelee kun tuota alamäkeä aamulla viilettää kouluun....pitää vissiin tehdä aloite kunnalle!

Heti kun olin vienyt Samin synttärikutsuille mentiin Helin kanssa Oilin luo harjoittelemaan Turun näyttelyyn. Olin oikein tyytyväinen Rokkiin!:-D Hienosti meni!! Välillä tosin mentiin kuono lumessa kun oli paaaljon mielenkiintoisempia hajuja kuin minun kissannamit..:o) mutta pikkuhiljaa Rokki on rauhoittunut ja vähentänyt sähläämistä. Huomaa että on auttanut kun ollaan lenkillä harjoiteltu seuraamista. Myös siten että on tullut muita koiria vastaan tai ohitettu sellainen piha missä on koira haukkumassa. Hedda on edelleen aivan ihana lapsonen! Ja tykkää näköjään myös Lindexin karvasormikkaista niin kuin Rokkikin... Oli Helin hanskat hieman slimaiset ja imeskellyt kun lähdettiin!!

Illemmalla käytiin sovittamassa Repelle ratsusuitsia ja uutta toppaloimea. Hienot oli! Väriä on vaihdettu alan vaihtumisen myötä musta keltaisesta ruskeaan!:-)       353230.jpg

Ja pakkastakin on! Minulle ja luulisin että Repelle myös riittäisi vähän vähempikin...353235.jpg

Hevi ahdistelee kaikkia vuorotellen pallon heittäjäksi.. Tämä kaveri on aika sitkeä sissi ja jos ei ole huomaavinaankaan niin ääntä alkaa kyllä kuulua, ensin pienen pientä vinkunaa ja hetken päästä vaativaa murinaa, haukahtelua jne... 353240.jpg353254.jpg

Rokki haluaisi tietenkin myös leikkiä just sillä pallolla mikä Hevillä on..                    353248.jpg

Viimeinen kuva on kaapattu videolta. Piti sitäkin kokeilla että miten onnistuu ja onnistuuhan se mutta kuva ei vaan ole kauhean selvä. Toivottavasti huomenna paistaa aurinko niin saisi ulkona kuvia.