Eli pikaisesti viimeisimmät uutiset, ilman kuvia..

Hevin haava paranee todella hyvin ja ruoka maistuu!! Aivan uskomatonta miten ruokakupilla nirppaavasta russelista voi yht'äkkiä tulla jääkaapilla norkoileva piippauskone!?;o) Te nauraisitte jos näkisitte.. Ja kuppi tosiaan tyhjenee, ennen on aina saanut keksiä kaikki mahdolliset konstit että Hevi syö ruokansa. Paras konsti on ollut kun sanoo että Rokki ottaa tai Sona ottaa..Hevi vaan vilkaisi aina olan yli murahtaen että lähestyykö gööttipötköt ja eikun loput ruuat vaikka väkisin alas. Nyt ei kyllä tarvii, kuinkahan kauan tätä keittiöpiippailua mahtaa kestää....

Rokki aloitti eilen oksentamisen.. En aamulla tiennyt kun heräsin että Rokki oli jo yöllä aiemmin purjoillut mutta minä sain siivota 2 löydöstä. Toinen oli vielä kivasti sohvalla ja oli sieltä sitten valunut sohvan sisuksia pitkin sohvan alle lattialle....tooodella mukavaa, noh onhan mulla aikaa siivota.. Ja kaiken lisäksi löysin nuo vasta sen jälkeen kun olin antanut aamuruuan eli..lisää piti tuleman. Aamu-ulkoilulla huomasin että jaahas, ei ruokaa Rokille enää tänään ja kaiken kaikkiaan 8 kertaa siivoilin jälkiä. Tänään yritin aamulla saada Tehobaktia pienen riisimäärän kanssa pysymään sisällä eikä pysynyt.. Pitää katsoa huomenna mikä on pojan vointi ja soitella lääkärille. Rokki on kyllä ihan reipas ja retuuttaa leluja mutta välillä vaan alkaa yht'äkkiä näyttämään pahoinvoivalta ja nieleskelee, samanlaisia oireita oli silloin kun Rokilla oli kurkku tulehtunut mutta tuo ripuli ei oikein sovi kuvaan..

Minulla on vaihteeksi jalka(siis vasen:-)) parempi ja toivossa elän etten joudu leikkauspöydälle tuon Mortonin neuralgian kanssa. Viime viikon perjantaina pistettiin kortisonia toisen kerran ja tänään pystyin jo ajamaan autolla, jee! Ensi viikolla käyn fysioterapeutilla joittenkin pohjallisten hankkimisesta joka voi kuulemma myös auttaa siihen ettei tarttis hermoja leikellä..

Oikean jalan polven tähystyksestä tulikin tänään sitten sellaista postia että vit*ttaa niin perke...... Mä en vaan tajua että jos töissä loukkaa polven niin että siinä epäillään nivelkierukan repeämää niin miten vakuutusyhtiö voi kirjoittaa että se ei ole tapaturma eli ei korvata tähystyksiä eikä mitään muutakaan, v*tt*! Vakuutusyhtiön tulkinnan mukaan mun polven oireet ovat sairausperäisiä, kertokaa mulle mikä sairaus aiheuttaa nivelkierukan repeämisen!! Ei silti, olenhan mä tän polveni kanssa jo toimeen tullut heinäkuun alusta saakka niin eiköhän se tuossa mukana roiku. Tällä hetkellä on onneksi aika hyvässä kuosissa mutta tarkoittako se sitä että se on kunnossa, pitäis varmaan kokeilla.. Miten niin katkera.:-/

Illalla olimme taas Luvialla Samin kanssa. Sami meni toisen kerran peräkkäin Vapun kanssa joka on mestari tekemään kaikkia omia pikku reittejä ja jää ihan piruuttansa seisomaan keskelle kenttää eikä vaan liiku.. Nooh, Sami sai Vapun menemään TODELLA hyvin, aivan mahtavaa!! Kyllähän Vappu kokeili välillä ja lähti uralta keskelle kenttää mutta Sami on onneksi myös sen verran itsepäinen ettei antanut periksi vaan tinttaili pohkeen kanssa ja veti ohjasta niin kaun että Vappu käveli takaisin uralle. Samia on hieman hirvittänyt Vapun iso koko, Vappu on siis ISO suomenhevonen, ja koska hevonen on iso ovat liikkeetkin sen mukaiset mutta todella hienosti Samilla sujuu Vapun kanssa. Tänään opeteltiin ensimmäistä kertaa kevytistuntaa ja mentiin puomeja, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Sami sai Vapun nostamaan laukankin ihan itse!! Viime kerralla Sami nosti laukkaa Vapun kanssa opettajan taluttaessa mutta halusi nyt ihan itse, näkisittepä sen ilmeen mikä Samilla on kun se onnistuu! Siellä meinaa äiti katsomossa valuttaa kyyneliä...snif, on se niin liikuttavaa!