Tänä aamuna ei heräämisen kanssa tarvinnut pitää mitään kiirettä! Pojat lähtivät eilen isänsä luo ja koiratkin ymmärtävät sentään nukkua pitkään, luxusta!:-) Aamupalankin sai syödä ihan rauhassa kirjan kanssa.

Heli tuli hakemaan minua ja koiria tallille oikein Repe mukanaan. Heli ei kyllä yleensä ajele hevonen kopissa mukana...mutta tänään oli pakko. Repeä kävi muutama Lapijoen koirakaverikin ihmettelemässä. En muista koska olisin viimeksi karsinoita siivonnut ja tänään tuli siivottua jopa kaksi! Tallireissun jälkeen kävimme koirien kanssa koirapolulla jossa oli tooodella hiljaista..ikävää.. Vastaan tuli vain kaksi koiraa ja niitä ei suuremmin kiinnostanut leikkiä vaikka Rokki kuinka komensi.;-)

Tässä päivän kuvasatoa..

Rokki näyttää mallia ettei Repeä tarvitse pelätä mutta koirafrendiä jännitti siinä määrin että piti oikein ääneen ihmetellä isoa ilmestystä.:o)

247907.jpg

Repe oli erittäin tyytyväinen, kunhan tarjoilu pelaa. Mutta kuten kuvasta näkyy, vaalea leipä saa aikaan pientä syljeskelyä.. 

247906.jpg

Naaman vääntelyä, 'eiks kukaan tajua et on tylsää'...

247908.jpg

Tämä kuva oli ihan pakko laittaa. En ole koskaan ennen nähnyt hevosta joka nostaa päästä karvat pystyyn, jos sillä on kylmä! Jos katsotte tarkkaan niin selvimmin sen huomaa tuosta tähden alta. Karvat on söpösti pörhöllään!;-D

247909.jpg

Ulkoilun jälkeen Heli luki lasten lelukirjaa(mainokset pitää lukea tarkkaan näin joulun alla!) ja tietenkin Hevi seurana!

247901.jpg

Rokkikin kävi välillä vähän pötköttämässä..

247902.jpg

Hevi alkoi pikku hiljaa kuukahtamaan peiton alla lämpimässä..

247904.jpg

Ja hetken päästä oli molemmat kuukahtanut....

247905.jpg

Rokki nautti sillä välin makoisasta rapsutuspalvelusta!!:-D

247900.jpg