Voi elämä kuinka ihanalta pentu voi tuoksua!<3 Meille on tänään tullut tänne uusi gööttivahvistus Handskes Fantastisk Siv jonka ristimme musiikkiaiheisesti Sonaksi. Sona on meillä sijoituksessa ja tulevaisuudessa Handskesissa syntyy toivottavasti monta kaunista pikku Sonaa.;-) Kiitos Tarja luottamuksesta!

Kotimatka sujui hyvin, pientä parkumista mutta suurimmaksi osaksi nukuttiin. Eikä puklailtu!!! Hevi hullaantui pikkupetoon aivan totaalisesti, yritti houkutella leikkimään ja kantoi leluja Sonalle.:-) Rokkia hieman hirvittää tuollainen iiiiso naskalihammas...pojat...Eihän sitä nyt voi lähelle päästää, tiedä mitä kauheeta se tekee?! Rokki käy vaan pyllyä haistelemassa ja kattomassa kun Hevi ja Sona seurustelee.

Ihan ensimmäiseksi Sona käveli määrätietoisesti Hevin kupille katsomaan oisko hälle jätetty mitään..733684.jpg

Hevi toi Sonalle tuollaisen hienon karvasiilin ja kun siihen ei heti koskettu, hetken päästä vieressä oli samanlainen mutta hiukan pienempi karvasiili. Hevi on kyllä hyvä kerhotäti!733685.jpg

733686.jpg

Tällä hetkellä Heli on pulassa tuolla lattialla ja voitte uskoa että pennulla todellakin voi olla hampaat kahdessa paikassa samaan aikaan! Rokkikin uskaltaa jo makaamaan lattialle tutustumaan tai paremminkin tutkittavaksi.. Huomasi vissiin ettei tuo peto Heliäkään ainakaan kokonaisena niele!