Piiitkän odotuksen jälkeen olemme vihdoinkin saaneet perheenlisäystä, nelijalkaisen sellaisen. Uusin tulokas on russelityttö Kairojen Gaia. Kutsumanimeksi valikoitui kovan pohdinnan jälkeen Maya. Kotimatka sujui kuinkas muuten kuin nukkuen. Kertaakaan ei itketty. Mayan hankinta on ollut melkoisen pitkä prosessi, alkaen siitä kun näin Mayan emästä Iiriksestä kuvan netissä 2006 syksyllä. Viime vuoden keväällä tutustuin Iirikseen livenä ja ihastuin vähän lisää. Iiriksen viime vuoden pentueeseen ei syntynyt kuin yksi tyttö joka oli jo varattu ja minä jäin sitkeänä odottamaan seuraavaa pentuetta, en olisi ikinä antanut itselleni anteeksi jos olisin ottanut pennun jostain muusta nartusta.;-) Mulla meinas itku päästä kun kasvattaja-täti Sari soitti että meidän tyttö on syntynyt, eikä niitä tyttöjä tullut taaskaan kuin yksi. KIITOS Sari luottamuksesta että saimme Mayan tänne meille!!!!
Hevi oli aika täpinässä kun näki pienen russelin ja oli selvästi harmistunut ettei Maya lähtenyt leikkimään. Rokki tais hiukan ihastua, töpön heilumisesta ja korvien asennosta päätellen ja Sona olis halunnu leikkiä ja kävi tökkimässä Mayan leluja- paha moka- hammasta tuli.:-D Nyt Sona on parkkeerannut itsensä tuohon Mayan kopan viereen ja odottaa koska pikku-piraija herää, josko se sitten jo tulis leikkimään.
Tässä kuvia Mayasta 6vkon ikäisenä. Kaikki kuvat Niina Lahti-Hautala. Yritän itse ottaa kuvia tässä lähiaikoina ja laittaa tänne.                                  2023693.jpg
2023705.jpg2023699.jpg