Heville on tänään pistetty 2.kerran siedätyshoitoliuosta nahan alle eikä tälläkään kerralla tullut mitään oireita. Vihreästä pullosta on aloitettu ja sen jälkeen siirrytään siniseen ja sitten punaiseen. Vihreässä pullossa on laimein liuos ja punaisessa vahvin. Lapussa on valmiina aikataulu kuinka paljon annetaan minäkin päivänä ja jos oireita ilmenee, annoksia voidaan joutua muuttamaan. Hevi on kyllä kiltti potilas ja pistäminen oli sen puolesta todella helppoa, kun vaan itse muistaa ohjeet että aine menee varmasti nahan alle.

281586.jpg

Iltalenkin jälkeen kävimme Helin luona suihkussa koko porukka. Koiratkin joutuivat pesulle, on sen verran kurasta taas..:-( Hevin saa huuhdeltua lavuaarissakin mutta Rokin pesu ei siinä oikein onnistu. Nyt pysyi paikatkin ehjinä eikä tullut mitään kauheita märkähepuleita, niin kuin viimeksi... Koiria ei päästetty pois kylppäristä ennen kuin olivat hiukan kuivahtaneet. Kävin itse suihkussa sillä välin ja Rokki hiffasi miksi lattialle oli levitetty pyyhe.. Sen päällä kuuluu makoilla ja piehtaroida että turkki kuivuu, fiksu koira!:-)  Hiukan piti kuitenkin Helin olkkarin matolla käydä piehtaroimassa, Rokki näyttää mallia..

281605.jpg

281607.jpg

281609.jpg

Kylppärissä on kaikki seinät levytetty. Juhuu! Seuraavaksi tasoitetaan vähän lattiaa ja vaihdetaan saunan ovi. Kohta päästään jo tekemään vesieristystä.

281619.jpg

281620.jpg

 

Tänään kun tyhjensin kameraa kuvista, joita olikin kertynyt jo lähes 200 niin joukossa oli muutama hauska otos..

Tässä nuorimmainen poikani Niklas soittaa nokkahuilua ja Hevi 'laulaa'..:-D

281623.jpg

 

Ja tässä näyte Rokin huumorintajusta.. naltsu oli hienosti killumassa hellan alaluukun kahvassa kun yhtenä aamuna tulin keittiöön. Oli ihan pakko ottaa kuva!:-)

281624.jpg