Edellisestä päivityksestä on hieman aikaa mutta eipä tänne ihmeempiä kuulu. Näyttelyissä ei olla tässä välissä käyty mutta Mayalla on kaksi näytelmää tiedossa heinäkuun alussa. Ne ovatkin sitten jo junnuluokassa.:-)

Hevi on loukannut jossain varpaansa, ilmeisesti tallilla rottajahdissa. Se vaivasi tuossa jokusen päivän, välillä onnuttiin ja välillä taas mentiin ihan normaalisti mutta kun vaiva ei mennyt ohi ja varvas turvotteli ja oli aivan vinossa niin käytiin lääkärissä. Tassu kuvattiin ja kuva paljasti että varvas on poikki. Kipulääkettä ei annettu koska sitten Hevi painelisi joka paikassa ihan surutta eikä varvas parane ikinä. Minkäännäköistä sidosta tai teippausta siihen ei laitettu. Varvas tuskin koskaan enää täysin suora tulee olemaan mutta kunhan nyt paranisi niin ettei vaivaa enää. Vaikka ei tuo Hevin menoa pahemmin ole hidastanut eli se siitä sairaslomasta...

Talon remontti on jo aika hyvällä mallilla ja edistystä on tapahtunut mutta ihan juhannukseksi ei taideta päästä muuttamaan. Jospa edes kesän aikana..

 

Hyvää kesää kaikille! Jäätelökesää odotellessa...1245092434_img-d41d8cd98f00b204e9800998e