Kävimme eilen Turun näyttelyssä turisteina katsastamassa kun 71 russelia pyörähti kehässä.:-O Muutama tuosta ilmoitetusta määrästä taisi olla pois mutta paljon koiria kuitenkin. Joista muuten yksi esitetty parivaljakko muodostui polttareitaan viettävästä nuoresta miehestä ja ruoka-aikaan kotona olleesta hieman pulleasta russelista. Polttarimiehen asustus oli jonkin verran valtaosan vaatetuksesta poikkeava... housuina liian lyhyet kasarikulutetut farkut, farkkutakki joka myöskin oli jostain 20-vuoden takaa, eri pari sukat jotka tuomari halusi nähdä eli punttia nostettiin vuorotellen, mahtoikohan tuomari mainita nekin arvostelussa. Kaiken kruunasi vyölaukku ja Kirkkaan keltainen stetsoni. Koiran ravi sujui vatsanseudun lyllerryksestä huolimatta mainiosti ja esittäjän askel oli, noh, hyvin kevyt ja korkealle nouseva. Esiintyminen huipentui raikuvien ablodien(ja naurun) saattelemana tuomarin sinisen nauhan tuulettamiseen.:-D Täytyy sanoa että tuomari oli erittäin huumorintajuinen! Ja jotta koira jaksoi kotiin asti sai se lopuksi kunnon kourallisen makkaraa...

Mayalle ostettiin samalla reissulla hieman näytelmätarvikkeita. Ilman vaaleanpunaista namipussukkaa ja luukoristetta ei rinsessa voi lähteä esiintymään mihinkään. ;-)

Ja tietenkin vaaleanpunainen makuualusta kuljetusboxiin ja vaaleanpunainen kansio rekisteripapereita varten.

Maya testasi makuualustaa sohvalla ja hyvin tuli uni. Kellään muulla ei sitten ollutkaan asiaa sohvalle, heti kun joku muista koirista yritti lähestyä sohvaa alkoi murina kuulumaan....Tää on MUN!

Muuten meille ei mitään ihmeellistä kuulu.. Sona juoksuilee ja sekös kiihdyttää Rokkia.:-/ Tällä hetkellä sitä jotenkin toivoo että olis talon remontti valmis ja sais tuon pojan viedä sinne koira-aitaukseen... Jos joku haluaa körilään hoitoon voi ilmoittautua minulle.;o)