Olimme viime viikonloppuna Latviassa Riikassa Baltian Voittaja näyttelyssä Rokin kanssa matkaseurana kasvattaja-täti Tarja ja Vanttu, Sonan ihana äippä ja tietysti Tarjan kenneltyttö Henna.;o)) Rokki sai näyttelyssä kakkosen eli sinisen satiininauhanpätkän, koiranruokanäytteen ja avaimenperän.. Vaikka menestystä ei tullutkaan niin reissu oli kyllä mielenkiintoinen mutta väsyttävä. Maanantai illalla simahdin melkosen nopsaan ja tiistai aamuna ei meinannut millään saada silmiä auki ja koko kurssipäivä menikin sitten nukahtamista vastaan taistellessa. Tänään onkin sitten jo vähän pirteämpi olo.

Rokin arvostelu on kirjoitettu niin epäselvällä käsialalla etten kirjoita sitä tänne nyt ollenkaan mutta pääpiirteittäin siinä oli seuraavaa: erittäin hyvä tyyppi,hyvä pää, pitäisi olla tummemmat silmät,hyvä kaula ja ylälinja, suora yläolkavarsi?, liikkuu hyvin, ja liikaa valkoista rinnassa ja isot sukat. Arvostelupaperissa on kyllä enemmänkin tekstiä mutta en saa selvää mitä niissä lukee..

Ostoksien tekoon meillä jäikin ruhtinaallisesti aikaa ja Heville ja Sonalle ostettiin vaaleanpunaiset timanttipannat, Heville vielä yksi vaaleansininen timanttipanta, Rokille uusi näyttelyhihna, vesikuppi häkkiin ja hieno ruskea patja häkkiin. Kaiken näköistä muutakin tuli ostettua mutta koirien tuliaiset tietenkin ne tärkeimmät.

Kuviakin otin mutta koska kamera uiskenteli käsiaukussa nektariinissa niitä ei nyt tähän hätään tänne tule. Katsotaan saisinko niitä jossain vaiheessa muistikortista jollain konstilla siirrettyä koneelle.. Kävin eilen näyttämässä kameraa liikkeessä ja tuomio oli aika tyly, ei kannata lähettää mihinkään. Nyt voinkin sitten hyvällä omalla tunnolla ostaa uuden ja PAREMMAN kameran!;-D