...ja taas sama tulos. Starttasimme Helin kanssa jo eilen kohti Lahtea. Tänään olimme kotona jo hyvissä ajoissa mutta ei vaan ole saanut tätä päivitystä aikaiseksi aiemmin. Poikkesimme samalla reissulla erittäin mielenkiintoisessa paikassa, mutta tästä ehkä tietoa myöhemmin..;-) Viime vuoden Helsingin reissusta viisastuneena pyysin jo huonetta varatessa sijainnin mahdollisimman kauas ravinteleista ym melunlähteistä. Viime vuonna kuuntelimme sujuvasti koomikkoa ja pikkujoulu bändiä....niin ja Rokki piippasi hermostuneena lähes koko yön.:-( Nyt huone oli hotellin 6. kerroksessa ja käytävän viimeisessä nurkassa!!:-D Rokkikin oli hyvin kiitollinen ja nukkua tuhisi tyytyväisenä joko Helin ja minun välissä tai nojatuolissa joka on muuten kotonakin Rokin suosikki paikka. Oli kyllä kiva herätä levänneenä ja kävellä valmiiseen aamupalapöytään. Näyttelypaikalla olimme hyvissä ajoin ja pikkasen piti treenata ennen tuomarin saapumista. Tuomari oli vaihtunut Matti Tuomisesta ruotsalaiseksi Bo Skaliniksi. Tässä Rokin arvostelu:
Vackert, maskulint huvud med bra uttryk. Kraftig hane, korrekt vinklad fram med lite bred i frånten. Bra rygg. Passande ben stome. Bra pälls kvalitet. Trevlig temperament. AVO ERI2

Valmistautumassa yöpuulle..
1017353.jpg

Ja sinä aikana kun emäntä ja Rokki ovat olleet maailmalla on Sona tipauttanut viimeisetkin kulmahampaat eli juuri silloin kun ei olla koko ajan alati herkeämättä kurkkimassa suuhun että joko...;o)