muoks.alas lisätty poseerauskuva tähdestä jota ei olis pätkääkään kiinnostanu meidän kuvakohkaukset! Täytyy raahata nuo ruusukkeet ja pokaalit ulos uudemman kerran kun aurinko paistaa kunnolla ja talonmies on leikannut nurmikon...;-)

Täällä leijutaan ihan pilvissä! On tää niin hienoa. En yhtään odottanut että nyt vihdoinkin tärppää vaan ajattelin että käydään nyt kääntymässä kun on tuossa lähellä näyttely.. Ja sieltä se sitten tuli, viimeinen SERTi.:-D Tuomarina Belgialainen Theo Leenen.
Tässä Rokin hieno arvostelu:
2 years 9m. old, well balanced, strong dog. Nice masc.head, correct placed & carried ears. Nice st?,dark eyes, comp.sissorsbite. Good neck & shoulders & topline. Correct tailset & carriage. Very well angulated. Strong boned, good feet & pasterns. A strong well letdown body. Harsh coat, moves well.
AVO ERI 1 PU1 SERT CACIB VSP >>>SUOMEN MUOTOVALIO

Rokki käyttäytyi ja toimi todella hienosti. Ja kuumuudesta huolimatta jaksoi esiintyä pirteästi. Ehkä silläkin oli osuutta asiaan että Heli kävi ostamassa kennelliiton pisteestä tuollaisen ison varjon ja leyhyteltiin luettelolla ja kirjekuorella Rokkia kehäesiintymisten välillä. Rokilla oli siis hyvinvoinnista huolehtivat palvelijat mukana....;o) Tuomari piti Rokista sen verran että piti käydä vielä näyttämässä viereisen Basenji kehän tuomarille komeaa poikaa. Tässä muutama kuva kehästä. Otetaan se poseerauskuva sitten kun Rokki on saanut hieman levätä.
1765266.jpg

1765271.jpg
1765272.jpg

Rokki ruusukkeiden kanssa..pokaalit puuttui vielä tässä vaiheessa. Ja koska vain kerran voi tulla Suomen muotovalioksi, kävin ostamassa sellaisen ison FIN MVA ruusukkeen muistoksi ja pokaaleihin teetätin laatat joissa lukee Rokin nimi.
1765275.jpg

Heli käveli kotiin ruusukkeet paidassa ja pokaalit kädessä, kiva saalis!
1765284.jpg

1766354.jpg