Näin tämän pohjan jo ennen joulua ja muutamaan otteeseen etsiskelin, kunnes tänään löytyi! Todella ihana, minun mielestäni ainakin!

Koirista olisi muutamia uusia kuvia mutta laitetaan heti kun olen siirtänyt ne koneelle. Eiköhän viikonlopun aikana saa jotain aikaiseksi.

Hevin allergiasta ei ole ollut juttua vähään aikaan niin ajattelin kirjoittaa siitä hieman väliaikatietoja. Tällä hetkellä siedätyshoidosta annetaan toista pullollista joka on siis astetta vahvempaa kuin ensimmäinen pullo. Ensimmäisen pullon aikana Heville tuli jonkin verran punoitusta korviin aina pistosten jälkeisinä muutamina päivänä. Ja korvia piti putsailla hieman useammin mutta nyt on senkin suhteen ihan hyvä tilanne. Nyt toisen pullollisen aikana on kerran tullut paukuroita vatsan alueelle mutta eläinlääkärin mukaan annostusta ei ollut tarvetta muuttaa eikä aikataulua. Korvatkin ovat pysyneet ihan hyvässä kunnossa ja jos on punoitusta tullut se on häipynyt nopeammin kuin aikaisemmin. Suupielet ovat pysyneet koko ajan todella hyvässä kunnossa vaikka ne on Hevillä ollut se heikoin kohta ennen siedätyshoitoa. Hevin ruokavalio on edelleen ollut pääasiassa erittäin yksinkertainen, lihaa (possua tai kanaa), yrjölän puuroa + lisävitamiinit ja kivennäiset. Välillä on uskallettu antaa sensitive nappuloita huuhdeltuna ja hieman kotiruokaa, eikä oireita ole tullut!:-) Huomenna tehdään yrjölän puuroa maksan kera, toivottavasti Hevi ei sylje kuppiin!