Tänään aloitettiin taas näyttelyissä ravaaminen Rokin kanssa pienen tauon jälkeen. Tuomarina Seinäjoella Pekka Teini joka lausui Rokista seuraavaa..

Mittasuhteiltaan oikea, sukupuolileimaltaan vakuuttava uros, oikeapiirteinen pää ja hyvät pään linjat, hyvin kehittynyt eturinta, kaunis kaula. Hyvin kulm. raajaluusto, töpö-häntä, hyvä turkki, riistan väri, valkoinen rinta, käpälien valkoisuus ei nouse vielä lavoille. Tehokas liike. AVO ERI2

Tuomari mainitsi vielä erikseen tuosta valkoisesta että hänen mielestään sitä ei ole liikaa rinnassa eikä nouse hänen mielestään liian ylös etujaloissa ja määrällisestikään valkoista ei ole liikaa! Olin aivan samaa mieltä tuomarin kanssa!!;-)) Arvostelu oli todella hyvä vaikka suurempaa menestystä ei tullutkaan.

Niin ja Onnittelut vielä Tumpulle joka ei turhia reissuja näytelmiin tee!!:-D

Gööttikehän jälkeen siirryimme russelikehän laidalle ja siellä sitten muistettiin että kuviakin vois ottaa kun on kamerakin mukaan..Rokistahan ei tietenkään mitään kuvia ole mutta onneksi edellisessä jutussa on tuoreet poseeraukset.;-) 

Tässä Iiris, eihän näin hurmaavasta pikku russelista voi olla tykkäämättä!:-D998847.jpg

998854.jpg

Heli osti tuliaiseksi koiruuksille vaaleanpunaisen possun josta tulee sellainen sorsa-ääni.. Hevi kävi pikkasen ylikierroksilla kun näki mitä pussista löytyy eikä ollut lainkaan tyytyväinen joutuessaan meidän tyhmien ihmisten toimesta luopumaan possustaan välillä.998860.jpg