Onpas edellisestä päivityksestä vierähtänyt aikaa. Koirille kuuluu samaa kuin ennenkin ja näyttelyitä ei ole tällä hetkellä tiedossa mutta mietinnässä kuitenkin.
Raksalla menee suurin osa ns.'vapaa ajasta'. Välillä tuntuu ettei mitään tapahdu vaikka kuinka puuhailis. Talli on ihan hyvässä mallissa. Seinistä puuttuu vielä osa puhallusvillasta, kun ne on laitettu päästään levyttämään. Customin karsinoista tuli jo viesti että ovat valmiina ja odottavat noutoa. Yksi ovikin on jo valmistunut ja sekin pitäisi hakea. Ulkovuorilautoja on melkoinen pino pohjamaalattuna ja odottamassa paikalleen laittoa.
Talossa sisällä olohuone on listoja ja laminaatin laittoa vaille valmis. Makuuhuoneesta on katto maalattu(3kertaa....) ja seinät levytetty. Seuraavaksi pitäis vetästä pohjamaalit ja sit tapettia/maalia. Ja keittiö, noh se odottaa.. Poikien huonekin on jo levytetty ja odottaa nyt maalitelaa. Ikkunat on myös kitattu ja maalattu mutta niihin mä en oo koskenu.;-) Eli tapahtunut on mutta KOSKA SE OIKEIN VALMISTUU??!!
Yritetääs jatkossa kunnostautua tämän päivittämisen kanssa..
Tämän syksyisen kuvan myötä heippa taas vähäksi aikaa!1950851.jpg