Maya oli tänään elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä, Helsingin kaapelitehtaalla pidetyssä pentunäyttelyssä. Eikä paljon paremmin olisi voinut mennä. Maya oli hienosti PNP1 KP ja ROP!! Tuomarina oli Kirsi Sainio. Tässä Mayan arvostelu:

5kk. Erinom.rotutyyppi. Hyvä pää ja ilme. Kokoon nähden erinom.luusto ja hyvin kehittynyt runko. Aavistuksen lyhyet olkavarret, muuten hyvät eturaajat. Hyvin kulmautunut takaa. Erinom.hännän kiinnitys. Liikkuu hieman löysin kyynärpäin edestä ja hieman kinnerahtaasti takaa. Joustavat sivuliikkeet. Viehättävä pentu. PEK1 KP ROP

Pikkasen jännitti etukäteen kun ei tiennyt miten Maya käyttäytyy kovassa hälinässä ja senpä vuoksi yritin keskittyä siihen että Mayalla on kivaa. Ja olihan meillä.:-) Lisäpaineita tuli vielä kasvattajan vihjaistessa ohimennen äipänkin olleen samaisessa näyttelyssä joskus ROP...;-) Russeleita pyörähti kehässä laskujeni mukaan 15, Mayan luokassa 9 narttupentua. Hassua olla kehän laidalla josta ei tunne ketään, muutaman tiesi ulkonäöltä mutta hyvin siellä juttuun tuli. Kiitos vaan kaikille onnittelijoille, en tiedä ketä olivat mutta Kiitos!

Koska olin yksin liikkeellä ei ole yhtään kuvaa mutta kotona otimme palkintokuvan koirasta joka oli mielestään esiintynyt jo tarpeeksi tälle päivälle....;o) Häntää jaksaa silti aina heiluttaa.