vai Ehkä Huippu..;-)

Tänään käväisimme gööttien kanssa Ruoveden ryhmänäyttelyssä ja molemmilla tuloksena EH. Tuomarina gööteillä Tuula Savolainen jolla oli urosten arvostelussa todella tiukka linja. Vain yksi uros sai ERIn ja sekin oli veteraaniluokan koira. Nartuissa sitten tuli muutama enemmän mutta ei niin montaa että olisi Sonalle riittänyt.. Tässä tämän päivän arvostelut:

Rokki: 2v5kk, hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. vahva uroksen pää, hieman voimakkaat otsaluut. hieman pyöreät silmät, purenta ok, erinomainen huulipigmentti. hyvät korvat. hieman lyhyt kaula, lavat voisivat olla viistommat. hyvä, viisto, pitkä olkavarsi. hyvä runko. hyvin kulmautunut takaosa. hyvä raajaluusto. hieman leveät etuliikkeet, sivuliikkeessä hyvä askelpituus. AVO EH1

Sona: 10kk. hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. oikealinjainen pää, tummat silmät, hyvät korvat. hyvä kaula, lavat saisivat olla viistommat. hyvä syvyinen rintakehä joka saisi olla hivenen pidempi. polvikulmaa saisi olla enemmän. taka-askeleeseen tarvitaan lisää pituutta ja tehoa. suorat edestakaisliikkeet. hyvä karvanlaatu. tarvitsee vielä runsaasti aikaa. hyvin esitetty. JUN EH4

Sona ei liikkunut tänään ihan parhaalla mahdollisella tavalla vaan meni niin sanotusti ep:tä. Kokeilin kävellä eri vauhdilla ja juosta hiljaa mutta pitää nyt sitten kotona treenata että mikä on Sonalle paras tapa ja pysyä sitten siinä. Pöydällä arvostelu ei oikein ollut Sonan juttu, koko kroppa oli ihan jännityksestä jäykkänä. Kaiken päälle Sona vielä päätti liikkeitä esittäessä näykkiä mun sääriä.....miten niin paimen!;o)

Rokki esiintyi nätisti eikä perustanut muitten pöhinöistä, mistä mamma on niiiin ylpeä.:-D Ennen kehää Rokki oli todella rauhallinen, kaukana adhd:sta mutta terästyi kehään mennessä. Pöydällä arvostelua Rokki ei pahemmin noteerannut mutta eipä mitenkään innosta hihkuenkaan siinä aseteltavana ollut. Vähän silleen että antaa tuon tädin nyt sitten asetella koipi kerrallaan mutta hohhoijaa kuinka kauan tässä kestää...;-))

Kuvia ei ole, kamera jäi kotiin ja kännykälläkään ei kuvia tullut otettua kun se uiskenteli wc-pytyssä heti kun olimme näytelmäpaikalle saapuneet.......:'( Kiitos Helille kännykän lainasta! Niin ja Marjalle tietty myös!!:-D Ja Helille lisäksi tulosten toimittamisesta Tarjalle!