Ja sitten Rokki.

Länsigöötanmaanpystykorva uros, oikealta nimeltään Handskes Bror Björn. Syntynyt 15.10.2005. Rokki on siis meidän murkkuikäinen juniorikoiramme jolla on välillä pumpulit korvissa mutta silti aivan ihana pieni pötkylä joka on saanut minut rakastumaan rotuun.

Temppujen opettamista ei olla Rokin kanssa vielä kauheasti kokeiltu mutta ne perinteiset Rokkikin osaa ja käskystä haukutaan. Tosin tuo taito on laitettu nyt unohduksiin koska Rokki haukkuu muutenkin välillä ihan tarpeeksi... Perustottelevaisuus juttuja treenaillaan Rokin kanssa ihan näyttelyidenkin takia. Rokki on ahne ruoan perään ja on tarkkana kuin porkkana heti kun huomaa että taskut täytetään ja hihna otetaan naulakosta. Meidän aamurutiineihin kuuluu 'vaaniminen'. En tiedä mistä tuo on saanut alkunsa mutta Rokki odottaa minua nurmikon puolessa välissä kun käyn postilaatikolla ja vaanii matalassa kyyryssä että minä tulen takaisin ja hiippailen riittävän lähelle ja sitten hyökätään. Sen jälkeen Rokki kirmaisee talon kulmalle ja sama vaaniminen siinäkin. Tämä tapahtuu joka aamu jos minä käyn laatikolla, muiden kanssa Rokki ei tätä harrasta.

Rokki on ensimmäinen koira jonka kanssa olen käynyt näyttelyissä. Vielä ollaan vähän 'pallo hukassa' mutta eiköhän se siitä. Rokki on saanut todella hyviä arvosteluja, niitä tulossa myöhemmin näytille.

196526.jpg

196527.jpg

196528.jpg