Tänään tuli käytyä Porissa, ensin pakollisilla vaateostoksilla. Luotan siihen että kylmät kelitkin vielä tulevat ja lapset tarvitsevat lämpimämpiä vaatteita joten niitä piti käydä ostamassa. Ja sitten kävimme moikkaamassa Tarjaa(siis Rokin kasvattajaa) joka makoilee 'täysihoidossa' Satakunnan keskussairaalassa.;-) Ja koska selästä on kyse ja ainakin minulle on neuvottu että vatsalihaksia pitäisi treenata, vietiin Tarjalle sellainen kirja että vatsalihakset joutuvat koetukselle...nimittäin nauramisen takia! Saas nähdä kuinka käy?!

Minua sitten manipuloitiin oikein kahden ihmisen voimalla että Hevi HALUAA asua Helin luona. Pitäisi joskus oikein ottaa kuvaa kuinka reppanan näköiseksi tuo koira itsensä saa kun Heli on lähdössä meiltä. Tässä sitten Tarjalle muutama kuva kuinka paljon Hevi tykkää Helistä.. 

201046.jpg

201051.jpg

Rokki on ollut tänään ahkera poika. Ensin aamulla salakuljetettiin pieni keppi sisälle, tai sitten se oli pihistetty puukopasta. Jos en olisi omin silmin nähnyt en olisi uskonut että niin pientä purua saa koira aikaiseksi. Harmi ettei aamulla ollut aikaa ottaa valokuvia. Tämä tapahtui kun olin meikkaamassa. Sitten hiuksia laittaessa oli nallen sisukset tyhjennetty eteisen lattialle..Ja iltapäivällä oli kuulemma lähtenyt nakki Samin lihiksen välistä. Mitähän tuo 'Köntti' huomenna keksii..

Ilme kertoo kaiken..'minäkö muka varas, mitään en oo ottanu'

201076.jpg