Meillä on aloitettu kylppäriremontti ja siellä näytti eilen tältä..

261531.jpg

Tämän päivän tilanne on se että kahdesta seinästä on laatat jo kokonaan irti ja huomenna taas jatketaan. Kodinhoitohuone tyhjennettiin tänään koska pöly alkoi uhkaavasti leviämään....tooooodella kivaa.:-/ Jos vaikka jouluun mennessä olis kylppäri valmis.

Rempasta johtuen koirauutisia ei kauheasti tule, kameran kanssa kyllä heilutaan tuolla kylppärissä ja koiria on kuvattu siinä sivussa mutta kun niille kuville ei ehdi tekemään mitään.

Rokki taisi saada eilen vastuuvakuutukselle käyttöä....sekin vielä!huoh... Märkähepuli, muutama sekuntti, liukas laminaattilattia ja oho.. Sori Pauli! Siitä tarkemmin myöhemmin, katsotaan ensin mitä Hifigurut sanoo, mutta pahaa pelätään että yli tonnin laskua on tulossa.

Koirakuvien osalta saatte tyytyä nyt näihin herkistelykuviin..:-) Rokki ja ikioma naltsu.

261526.jpg

261529.jpg

261554.jpg

Hevin siedätyshoito on saapunut eläinlääkärille ja sitä mennään hakemaan torstaina. Samalla pitäis vissiin opetella pistäminen..kääk! Hevi on tällä hetkellä voinut todella hyvin ja allergiaoireet on pysynyt kurissa tiukalla ruokavaliolla. (jota Heli yrittää rikkoa aina silmän välttäessä...mrrr!)

Ensi viikonloppuna suuntaamme Rokin kanssa Jyväskylään, jonne joudun näillä näkymin ajelemaan ihan yksin, tylsää! Toivottavasti edes kelit suosii.