Tänään otettiin Mayasta uudet tönötyskuvat ja hyvinhän tuo sujui. Maya seisoo ihan kiitettävällä kestolla, siis kauan ilman että tarvitsee olla koko ajan heittämässä namia suuhun. Vielä kun lopettais venkoilun kun jalkoja yritetään asetella.. Mayalla on tapana alkaa kurkkimaan että mitäs tuo toinen käsi tuolla tekee.

Ensin tönötys

 

Sitten istuttiin

 

Makuullakin käytiin

 

Jossain vaiheessa meinas voimat loppua kesken...;o)

 

Pääkuviakin otettiin

Maya on ilmoitettu pentunäyttelyyn joka on Helsingissä tuossa helmikuun alkupuolella. Jokohan nyt saa alkaa jännittämään..... :-/ Noh, menee miten menee, otetaan harjoituksen kannalta. Yhtään ei osaa ennustaa miten Maya käyttäytyy ja toimii.

Talon remppa edistyy pikku hiljaa. Kuluneella viikolla on vedetty sähköjä eikä se olekkaan mikään pikkuhomma niin kuin kuvittelin. Kaikki johdot on vedetty ensin vintin puolelle ja sieltä sitten katon rajasta oikeaan huoneeseen. Voin kertoa että tuo ullakolla konttaaminen/ryömiminen käy työstä. Mulla ei ole sinne mitään asiaa... Keittiöön saatiin sähköt täysin valmiiksi ja siellä on nyt laitettu levyjä seinään. Lisäksi jotain sähköjohtoa vedettiin eteiseenkin vaikka siellä olikin jo näitä nykyaikaisia johtoja mutta pientä lisäystä tuli. Kodinhoitohuoneen ja vessa/kylppärin johdot on valmiina mutta rasiat mihin johdot menevät ovat vielä laittamatta. Johdot ovat siis minun ymmärtääkseni jossain ullakon puolella odottamassa.

Kodinhoitohuoneen ja kylppärin viemärit on ainakin osittain tehty. En ole ihan varma puuttuuko sieltä vielä jotain, mä en niistä niin ymmärrä.. Välillä kuvittelee että nyt on kaikki purettu mitä tarviikin ja enää tarvitsee vain rakentaa uutta, niin eikös aina jotain tule että pitääkin lisää purkaa, huoh..

Määräalan mittaus paperitkin tuli ja tonttimme nimeksi on hyväksytty, tattararaa, Koiramäki eli me olemme sitten tulevaisuudessa Koiramäen väkeä.;o)

p.s. Piti jälleen vaihtaa uusi pohja kun huomasin että edellisessä ei näkynyt ollenkaan päivämääriä. Tämäkin Bluen valikoimista.