Jos välillä yrittäis tännekkin jotain laittaa. Juhannus meni ihan kotosalla ja laulettuakin tuli. Sitä mä en vaan tajua et mix Pauli saa sikavaikeista lauluista paremmat pisteet ja helpoissa mä olen parempi ja Paulin pisteet jää kauas.. Täytyy varmaan alkaa salaa harjottelemaan noita vaikeita niin päihitän Paulin kaikissa.;o)
Edelleen asutaan Helin luona mutta... olemme tehneet tarjouksen yhdestä paikasta ja tarjous on hyväksytty. Laitetaan lisää tietoa sitten kun kaikki on täysin varmaa mutta todella kiva paikka on.
Näyttelyitä ei ole enempiä ilmoiteltu, Rokki menee ensi kuussa Poriin ja Turkuunkin piti ilmoittaa mutta muistin päivän liian myöhään koko asian. Katsotaan missä vaiheessa taas ehtii näytelmiin jos talokaupatkin saadaan aikaiseksi. Sonalla ei mitään kiirettä ole kun karvatkin ovat vauhdista pudonneet ja ruokakaan ei kauheasti maistu. Hassua että göötit ovat vaihteeksi näyttäneet pyllyä ruokakupille(Rokista ei kyllä huomaa..) ja Hevi vanha kunnon nirppaaja on suurin piirtein hyppäämässä kuppiin.
Tänään käytiin pika pikaa Handskes päivillä ja kamera lepäili tietysti autossa.. Tosi kiva oli nähdä kaikkia muitakin Handskes koiria. Jospa ensi vuonna mulla ei olis kiire mihinkään ja saisin jäätyä yöksikin...
Tässä muutamia kuvia Sonasta ja Hevistä..1684629.jpg1684637.jpg
1684667.jpg