Siivosin tänään keittiössä ja löysin sieltä yhdestä laatikosta Helin vanhan avaimenperän. Hevi tietenkin kuuli kilinän ja oli saman tien vieressä vaatimassa lelua itselleen! Hevi siis rakastaa Helin avaimenperiä, kun ne on niin mukavan pehmeitä. Tosin noissakin on pieniä eroja. Tämä mikä on meidän laatikkoon unohtunut on se aito ja alkuperäinen ja kun tuo alkoi hajoamaan,Heli osti uuden. Hevi hylki tätä uutta avaimenperää todella kauan..siinä ei ollut samaa kassissa pyöritetyn ja välillä tallin lattialla maustetun 'herkkuavaimenperän' aromeja!;-) Mutta tänään siis se aito ja alkuperäinen käsittelyssä ja sitähän ei Rokille luovuteta!

Huomaa uhkaavasti nousevat karvat...

218129.jpg

Ja nojatuolin takana..

218130.jpg

218135.jpg

218139.jpg

Rokin kanssa yritettiin tänään harjoitella itsehillintää...juu luitte aivan oikein, kyllä sitä nuoresta villistä pojustakin löytyy!Ainakin kun vähän treenataan..Ja mikäpä olisi parempi 'työväline' kuin viipale satsumaa. Rokki on niihin aivan hulluna.

Ensin ei voinut katsoa edes päin...niin paljon harmitti että mitä tämä nyt oikein on, laitetaan tarjolle mutta ei anneta ottaa, tosi hölmöä!:-)

218145.jpg

Sitten kokeillaan josko mattoa raaputtamalla saisi viipaleen vähän lähemmäs, vaikka pomppaamaan suoraan suuhun..

218148.jpg

Sitten lähestytään hieman toisesta kulmasta ja vähän salaa vilkaistaan vaan..

218151.jpg

Tooooosi tyyylsäää.....

218152.jpg

Antaisit nyt jo! Itsehillintä pettää kohta...

218153.jpg

Ja kun herra malttoi olla tovin ihan hiljaa,ei vinkumista eikä venkurointia sai palkinnoksi satsumaa!!

218155.jpg

Rokki ei todellakaan pystynyt hillitsemään itseään koko aikaa vaan yritti muutaman kerran ryöstää herkkupalan, mutta minun yllätykseksi sylkäisi viipaleen irti-käskystä takaisin lattialle!! Tätä treenataan vielä....