Rokki voi jo normaalisti! Eilen annettiin vähän riisiä ja maustamatonta jugurttia Gefilus kapselin kera. Kun ei tehobakti kelvannut riisin joukossa ajattelin kokeilla viilin tai activian maustamattoman jugurtin joukossa, Rokki kun on hulluna noihin ja sainpas huijattua.;-) Eilen illalla Rokki suurinpiirtein asui keittiössä mutta annettiin vasta tänään kunnon ruokaa.

Hevi kävi aamupäivällä tikkien poistossa ja haava näyttää oikein hyvältä. Mutta arvatkaas kuinka monta ihmistä tarvitaan poistamaan tikkejä russelilta?? Tötsä on kaulassa vielä huomiseen asti eikä saunaankaan annettu vielä lupaa mennä. Hevi piippasi saunan oven takana koko sen ajan kun siellä olimme eikä meinannut millään uskoa että hän ei pääse, törkeää toimintaa...

Sona ON riiwiö....!;-D Hampaat ovat alkaneet jo vaihtumaan ja puremisvimma on alkanut uudestaan. Sona on välillä oikea juonitteleva pikku kettu.. ensin nuollaan ihan kiltisti naamaa ja yht'äkkiä ihan silleen pikkasen vahingossa vaan jää nahkaa hampaitten väliin ja heti kun Sona huomaa hätkähdyksen heitetään korvat ylisöpösti ryppyyn ja jatketaan kiltisti nuolemista. Mä olen kuvitellut että Rokin leikit on välillä liian rajuja mutta ei taida olla, Sonalla vauhti ja ärinä vaan kiihtyy mitä rajumpi Rokki on...;o) Ja taitaa Sonasta löytyä hieman draamakuningattaren vikaakin. En enää muista mistä komensin mutta Sona meni korvat rypyssä Helin luo ja syliin päästyä oikein painautui Heliä vasten, heitti leuan olkapäälle, huokaisi pitkään ja mulkoili sieltä minua, pahansisuista julmuria joka kehtaa komentaa..ei tuossa tilanteessa voinut muuta kuin nauraa. Moni ihminen on jo huomannut Sonan erikoiset ääntelyt, välillä pidetään kurnutusta, välillä maristaan, jopa haukkumisessa on sellainen jälkisointi mitä Rokilla ei kyllä ole.

Kuvia ei taaskaan ole, jospa huomenna saisin siirrettyä niitä koneelle...

Ainiin, talo on laitettu tänään myyntiin! Maanantaina pitäisi ilmoituksen näkyä netissä. Nyt sitten etsitään sitä uutta torppaa....;-))