Rankka päivä takana...piti nukkua 'iltapäikkärit' ennen kuin jaksaa surffailla ja tietenkin katsoa Idols...:-)

Lähdettiin Rokin kanssa tänään aamuvarhaisella Oilin kyydillä kohti Turkua. Oilin L-pentueen pennut tekivät debyyttinsä pentuluokassa. Minulle jäi mieleen Luru, vaikka Luru ei sijoittunutkaan. Lurun esiintyminen oli todella erinomaista! Ja varsinkin kun vertaa siihen miten Rokki on alkutaipaleella kehässä sätännyt....B-)

Juniorien kehässä missä Rokki esiintyi oli 6 urosta. Rokin velipoika Hanski sijoittui 1.!! Hanski oli lopulta PU-2 ja sai B-pentueen pojista ensimmäisen SERTin!!:-D Hanski olikin miehistynyt kesästä todella paljon! Mitähän 'rehua' se Terhi syöttikään......;-)

Rokki sai tällä kertaa EH:n, eikä sijoittunut. Arvostelu oli hyvä vaikka tuomarin mielestä Rokilla pitäisi olla vähemmän valkoista ja vahvempi luusto....tässä arvostelu:

Maskulint huvud. Korrekt bett. Mycket bra skuldror och kors. Valutvecklad bröstkorg. Önskar något mer benstomme. Önskar något mindre vit. Mycket goda rörelser. Bra storlek. Bra temperament. JUN EH Tuomari Jahn Stääv, Ruotsi.

Saman tuomarin syyskuun arvostelu löytyy tuolta näyttelyarvosteluista...

Rokin iskä Andy oli VAL ERI1 PU-1 CACIB >> INT MVA!! 
On se iskä vaan komea! Muista tuloksista voi lukea
Handskesin tai Jaxonvillen sivuilta. Siellä mm. muiden Andyn jälkeläisten tuloksia.

Kuvia ei nyt tällä kertaa ole.. Otin kuvia vain ekana esiintyneistä pennuista eikä nekään ole niin selviä että kannattaa tänne laittaa. Nyt pitää mennä nukkumaan että jaksaa nousta aikaisin.